Po prvi puta na sajmu privrede u Tešnju
Već je nadaleko poznato da je Tešanj grad u kojem se stvaraju uspješne poslovne priče i iz kojeg potiču poduzetnici koji su svojim idejama i ostvarenim rezultatima postali uzor i drugima u BiH i regiji.
BiH gradovi zagađeni
Najnoviji zabrinjavajući podaci Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pokazali su da je Skoplje najzagađeniji grad u Europi, te da je Tuzla na drugom, a Sarajevo na trećem mjestu po zagađenosti vazduha na ovom kontinentu.
Fekalije u flaširanoj vodi
Zavod za javno zdravstvo u Kataloniji objavio je kako je 4.146 osoba tretirano zbog mučnine, povraćanja i groznice u Barceloni i Tarragoni nakon što su popili kontaminiranu vodu iz uredskih aparata za hlađenje vode.
Estetski onečišćivači vode
Postoji nekoliko stvari u životu koje uzimamo "Zdravo za gotovo". Voda je najčešće jedna od njih. Svakodnevno koristimo tu životnu tekućinu, a istodobno je najčešća molekula na našoj kugli.
Koliko vode godišnje potroši čovječanstvo?
Worldometers je web stranica sa statistikama u realnom vremenu. Jedna od nama zanimljivih pod stranica je ona o vodi. Po njoj je cijeli svijet od početka godine potrošio 1.510,554 milijardi litara vode.
Voda u ljudskom tijelu
Tijelo odraslog čovjeka sastoji se od, otprilike, 70% vode, koja se svakodnevno izlučuje uriniranjem, defekacijom, znojenjem i disanjem.
Pročitajte komentare naših korisnika ...

Poštovani, ovim putem pozivamo sve korisnike Atlantic-a, da pošalju svoje komentare, svoja iskustva o grijanju sa konvektorima i radijatorima Atlantic.

Ugradite filter, ne budite filter!

Nudimo Vam uštedu u stvarnom novcu, u fizičkom obliku, koji možete ostavljati na stranu i rasporediti po Vašoj želji. Nudimo Vam sigurnost, prvenstveno zdravstvenu. Za Vas i vašu obitelj. Sebi i svojoj djeci želite najbolje! Jeste li sigurni da to danas imate?